Home » » Europa League Ajax vs Dnipro Dnipropetrovsk Football Free Live Stream Online Mar 19, 2015

Europa League Ajax vs Dnipro Dnipropetrovsk Football Free Live Stream Online Mar 19, 2015

Written By Emile on Tuesday, March 17, 2015 | 10:01 AM


Ajax hoopt te kantelen een 1-0 eerste etappe tekort op donderdag wanneer zij gastheer Dnipro Dnipropetrovsk in de laatste 16 van de Europa League.

De Nederlandse reuzen werden vernederd in de Oekraïne vorige week als 30e minuut doel Roman Zozoelja's gescheiden teams.

Frank de Boer zijn kant, wie zijn de enige regerend nationaal kampioen liet in de competitie, hebben hun vorige twee thuiswedstrijden in Europa gewonnen, niet toe te geven op beide gelegenheden.

Ajax zijn momenteel op een vijf-match ongeslagen in de Eredivisie, al hun hoop van clinchen de nationale titel kijken allemaal maar dan als PSV Eindhoven houdt een indrukwekkende 11 punten voorsprong op de top van de tabel.

Ondertussen Dnipro hoofd naar Amsterdam op een indrukwekkende 11-spel ongeslagen in alle competities die vier overwinningen in hun laatste vier uitstapjes omvat.

Myron Markevych's mannen kunnen ook bemoediging te nemen van het feit dat ze niet zijn geslagen in hun drie eerdere reizen naar Nederland. Echter, ze hebben nooit de kwartfinales van de Europa League bereikt.

Als het gaat om de Oekraïense Premier League, momenteel derde geplaatste Dnipro zitten acht punten op drift van de leiders van Dynamo Kiev, ondanks het nemen van negen punten uit de laatste negen in de aanbieding.

Viktor Fischer en Peter Leeuwenburgh zijn beide buitenspel gezet voor de gastheren, terwijl Kolbeinn Sigthrrsson en Niki Zimling zijn twijfelachtig met respectievelijk knie en heup problemen.

Artem Fedetskyi, Ruslan Rotan en de eerste etappe doelpuntenmaker Zozulya zijn allen geschorst voor de bezoekers, die ook zal worden zonder de geblesseerde trio Serhiy Kravchenko, Matheus en Ondrej Mazuch.


Share this article :
 
Copyright © 2013. P2P GAMES CORNER - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger